Mikkeller

In 2006 was hij nog een leraar wiskunde en wetenschappen die begon te experimenteren met hop, mout en gist in zijn keuken in Kopenhagen. Vandaag exporteert Mikkel Borg Bjergsø zijn bieren naar meer dan 40 verschillende landen en wordt hij internationaal erkend als een van de meest innovatieve en uitdagende brouwers in de wereld.

Mikkeller maakt kwaliteitsbier dat een volwaardig alternatief biedt voor wijn en champagne in de gastronomie. Mikkeller weigert bier te maken dat waterig en smaakloos is want in de wereld van Mikkeller dient bier om je smaakpillen uit te dagen, iets wat hij bekomt door de best mogelijke ingrediënten te gebruiken en met gepassioneerde en getalenteerde mensen te werken.

Het bewijs van kwaliteit vind je in zijn samenwerkingen met absolute toprestaurants als Noma en El Celler de Can Roca. Of kijk op www.ratebeer.com, waar Mikkeller vaak te vinden is bovenaan allerhande ranglijsten.

Al die creativiteit levert jaarlijks meer dan 160 verschillende bieren op. Gobsmack zorgt voor een mooie selectie met de juiste balans in stijl en prijs. We hebben steeds 15 à 20 referenties in voorraad, en bieden maandelijks nieuwigheden aan.

C 2019 Gobsmack