Home/Craft bier import/Whiplash Craft Beer
Whiplash - Irish craft beer

Whiplash

Dublin, Ierland

Wie? Whiplash is een compromisloze, moderne craftbrouwerij uit Dublin. Een echte specialisatie hebben ze niet, al staan ze vooral bekend om hun hoppige bieren. En hun prachtige blikjes, die zo mooi zijn dat je er soms zelfs een beetje bang van wordt.

Waarom wij? De mensen van Garage Brewing hebben ons als een soort blind date in contact gebracht met Whiplash. Na het proeven van hun bieren wisten we dat dit mensen zijn die geloven dat kwaliteit komt bovendrijven, en dat een goeie brouwerij altijd organisch moet groeien. Lekker bier maken, en de rest komt vanzelf.

Het favoriete bier van Kristof: “The Sup, een porter van 5%. Een simpel bier zonder veel franjes, maar dat is Whiplash ten voeten uit. Kwaliteit boven circus.”

Het favoriete bier van Joos: “Jungle Window, een IPA van 7%. In de IPAs zit het echte vakmanschap bij Whiplash, vooral in hun balans en hopdosering. Ik ben zot van IPAs, maar ik wil niet zodanig achterover worden geblazen dat ik een raam moet openzetten als ik het blikje opendoe.”

Je kent ze ook van:

  • Surrender to the Void
  • Slow Life
  • Rollover

Meer weten over het geweldige bier van Whiplash?

Neem contact op
C 2019 Gobsmack

Just checking...

Oud genoeg voor bier?
Old enough for beer?
Assez vieux pour la bière?