GOBSMACK

Wij importeren en verdelen een aantal van de meest opzienbarende bieren

Creatieve bieren, nu beschikbaar in België

Gobsmack is een Belgische importeur en verdeler van een aantal van de meest opzienbarende bieren die je je kan voorstellen.

In de internationale craft bier wereld vind je een aantal prachtige bieren die hun plaats verdienen tussen het beste van de Belgische brouwers. Op dit moment bieden we ongeveer 15 merken aan, onder andere Mikkeller, To Øl, The Flying Dutchman, Poppels en WarPigs – brouwers die hoog aangeschreven staan bij de internationale bierliefhebbers.

Wij leveren aan drankenhandels, cafés en restaurants en je kan ons ook vinden op een aantal bier en food evenementen. Wij onderscheiden ons door advies op maat, maandelijkse nieuwigheden, een uitstekende service, en een snelle levering.

Kristof Tack

is gek op bier en spirits

Afgestudeerd als Industrieel Ingenieur in de Biochemie en spendeerde een stuk van zijn carriere in microbiologie labo’s. Het was pas later dat hij een passie voor smaak en aroma ontdekte, eerst in whisky en later in bier. Zette zijn eerste stappen in de bierhandel bij The Whiskyman. Nu de gob in Gobsmack.

C 2019 Gobsmack