Home/Craft bier import/Collective Arts Brewing
Collective Arts (craft beer)

Collective Arts Brewing

Hamilton, Ontario, Canada

Wie? Collective Arts komt uit Ontario, Canada, en staat bekend om hun synergie tussen prachtige bieren en een liefde voor alles wat kunst is. Of het nu de prachtige blikjes zijn – die worden ontworpen door fans van de brouwerij zelf – of de muziek die gespeeld wordt in hun taproom. Bij Collective Arts is bier kunst, niets meer en niets minder.

Waarom wij? We zijn beginnen werken met Collective Arts via een vroeger salescontact bij een Britse brouwerij. Dat ze niet alleen heerlijk bier maken, maar ook de manier waarop ze hun eigen community altijd correct behandelen, klinkt ons als muziek in de oren.

Het favoriete bier van Kristof: “IPA No. 7, een IPA van 7,1% met Citra en Nelson Sauvin-hoppen. Daar is het allemaal mee begonnen. In hun genummerde reeks doen ze elk kwartaal wel iets nieuws, dus het blijft ook spannend voor mijn klanten.”

Het favoriete bier van Joos: “De Jam up the Mash-serie fruit sours. Die doen ze telkens met andere vruchten: zo is de nieuwste creatie er eentje met ananas en mandarijn. Waar ze bij Collective Arts bijzonder goed in slagen, is gebalanceerde fruitbieren maken die niet te ‘frisdrankachtig’ worden.”

Je kent ze ook van:

  • De Origin of Darkness-reeks
  • Hazy State
  • Good Monster

Meer weten over het geweldige bier van Collective Arts?

Neem contact op
C 2019 Gobsmack

Just checking...

Oud genoeg voor bier?
Old enough for beer?
Assez vieux pour la bière?